RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-10-2016
Limba română
a fost răspuns
ce defieste substantivele lupta invatare
Răspuns :
CateT
CateT
11-10-2016
lupta - a lupta pentru ceva, a da tot ce are, a se bate corp la corp, a se stradui sa obtina ceva
ivatare - a trasmite cuiva cunostinte, a preda, actiunea de a invata, instruire, studiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Sinonimele Pentru: Jordie,carpanos,pacoste ?
Completeaza Enunturile ,,Datoria Elevilor Este", Si ,, Baiatul Parea" Cu Un Nume Predivativ Si Apoi Cu O Propozitie Predicativa
Intrebare.1.2.*3.... .50. Cate Zerouri Are?*.=ori X
Spuneti-mi Forma Initiala,persoana(genul),numarul,cazul,forma,functia Sintactica A Cuvintelor:I-a,închizîndu-i,spunîndu-le.
Indicati Tipul Urmatoarelor Regionalisme :stioalna,baiet,ieu,scripcar,sazatoare,culeser,strein,moare,intelege,sese,paine,istialalti,macar,mieu,sa Deie. Va Rog A
Cine Era Popa Tandasi Cum A Facut Oameni Sa Munceasca
Trebuie Sa Fac O Scrisoare La Limba Romana! Si Trebuie Sa Folosesc Trei Pronume Personale De Politete Si Doua Formule Reverentioase (adica : Maria Ta, Iluminat
De Ce In Perioadele Intre Orele 2 Si 6 Scoarta Cerebrala Este Irigata Minim Cu Singe
Am La Romana Sa Imi Exprim Opinia Despre Textul Amintiri Din Copilarie Daca Este Text Fictional Sau Nonfictional...eu Am Scris Niste Idei,dar Astept De La Voi M
Dacă Suspendăm Un Corp Cu Masa De 2 Kg De Un Dinamometru, Resortul Lui Se Întinde Cu 4 Cm. Cu Cît Se Va Întinde Resortul, Dacă Suspendăm De El Un Corp Cu Masa D