RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-10-2016
Limba română
a fost răspuns
acesta sa fie pronume adjectival
Răspuns :
Andreemada08
Andreemada08
11-10-2016
propozitie sau ce? daca da , ar veni Aceasta vine cu mine
Answer Link
Pau01
Pau01
11-10-2016
Aceasta vine cu el.
Aceasta vine împreună cu prietena sa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grupează, În Caiet, Pronumele Identificate, Conform Etichetelor De Mai Jos. Pronume Personale Pronume Personale De Politețe DAU COROANĂ!
Am Nevoie Urgent!!!!!Dau Coroana Celui Care Mă Ajută!!!! La 11 Și 12 Repede Pls :)
Oferă Un Exemplu De Cuvânt Cu Formă Identică, Dar Cu Pronunție Diferită. Alcătuiește Enunțuri Cu Sensurile Sale. Repede Pls. 100 Puncte Și Coroana Celui Care Îm
O Ghicitoare Despre Relieful Structural Monoclinal
6. Fie Triunghiul Dreptunghic ABC, A = 90° Şi Fie Punctul P, Simetricul Punctului B Faţă De Dreapta AC. Verificați Dacă Dreapta AC Este Mediatoarea Laturii BP A
6. În Figura De Mai Jos În Cercul C(O,R) Avem Două Coarde Concurente AC Și BD.a) Argumentați De Ce Unghiurile ABD Şi ACD Sunt Congruente.b) Dacă AC ∩ BD = \{P\}
E= M=200g V=72 Km/h=
Triunghiul ABC Cu D Pe AB Si E Pe AC Avem Ca AD/BD=CE/AE EF||BC ,iar EF Intersecteaza Ab In F.Demonstreaza Ca AB Si DF Au Acela Si Mijloc Si Ca Mijloacele Latur
Urgenttttttttttdau Coroanaaaaaaa
1. Precizează Valoarea morfologica, Funcția Sintactica Și cazul Pronumelor/ Adj.pron. Din enunturile; a. Ai Mei Lipsesc. b. Ei Sunt Împotriva Celorlalți. c. Nu