RO Study
👤
Plesa961
Plesa961
11-10-2016
Matematică
a fost răspuns
3 supra 5 la puterea 2 va Rog spunetim si mie
Răspuns :
Problemaker
Problemaker
11-10-2016
9/25 :))))))))))))))))
Answer Link
Alexis1972
Alexis1972
11-10-2016
este 9 supra 25
sper ca team ajutat
trebue da sa imultesti 3 supra5 la 3supra5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Trei Numere Este 125,iar Numerele Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,3 Si 5. Sa Se Afle Numerele.
Realizeaza O Alta Varianta De Qfis Pentru Intalnirea Cu Un Magician Datele Importante Pe Care Trebuie Sa Le Precizezi Sunt:titlul Spectacolului,locul,data,ora R
Realizeaza O Alta Varianta De Qfis Pentru Intalnirea Cu Un Magician Datele Importante Pe Care Trebuie Sa Le Precizezi Sunt:titlul Spectacolului,locul,data,ora R
Scrie Toate Fractiile Cu Numitorul Mai Mic Sau Egal Cu Numaratorula)3,7,8b)5,9,6c)4,6,10
Dau Coroană La Cine Imi Rezolvă Cele 3 Pobleme Un Vecin Îl Întreabă Pe Bunicul Lui Andrei Despre Vârsta Nepotului Său. Acesta Îi Răspunde: ” Eu Sunt De 8 O
Examineaza Desenul. ABCD Este Dreptunghi Si AB =0,6BC a)calculati Raza Cerclui Din Care Provine Semicercul Daca X=14,4cm b)aflati Perimetru Figurii c)aflati A
Textul: De-mi Parea Bine? Dar Se-nțelege Ca-mi Parea Bine. Cand Mi-l Aduc Aminte Pe Dansul, Mi Se Desfasoara Înaintea Ochilor Întreaga Lume A Tinerețelor, Cu T
Suma A Patru Numere Naturale Este 235. Daca Micsorati Primul Numar Cu 5, Injumatatiti Pe Al Doilea, Pe Al Treilea Il Triplati, Iar Pe Al Patrulea Il Dublati, Ve
EX: 18 ROG AM NEVOIE DE AJUTOR
Scrie Cuvinte Cu Sens Asemanator Pentru : Petrecere,însuflețire,bucurie. Va Rog Ajuatima Dau Coronita