RO Study
👤
Horoscop11
Horoscop11
11-10-2016
Engleza
a fost răspuns
vă rog ajutați mă şi pe mine la engleză
Răspuns :
TheTrueStroy
TheTrueStroy
11-10-2016
Bikes
Hats
Children
Watches
Drawers
Fridges
Houses
Parties
Shelfs
Answer Link
I0NUT25
I0NUT25
11-10-2016
bikes,hats,childrens,watchs,drawers,fridgers,houses, partys,shelfs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Faceti O Poveste Scurta In Limba Engleza Avand Ca Personaje Doar Animale.Cerinte:-sa Nu Fie Copiata.-sa Aiba Descriere Respectiv Naratiune(povestire)-
Un Cuvânt Se Scrie Cu 6 Litere. Daca Aceste Litere Se Înlocuiesc Numerele Care Indica Locul Ce Îl Ocupa Fiecare Litera În Alfabetul Limbii Romane Aceste Numere
Bună, Îmi Puteți Explica Şi Mie Vă Rog Ce Este Subiectul , Cum Imi Dau Seama Ca Este Subiect , La Fel Si Cu Complementul Direct Şi Indirect Cum Fac Diferenta ,
Care Este Scopul Vietii?
Va Rog Mult Urgent!!!!
Bună, Îmi Puteți Explica Şi Mie Vă Rog Ce Este Subiectul , Cum Imi Dau Seama Ca Este Subiect , La Fel Si Cu Complementul Direct Şi Indirect Cum Fac Diferenta ,
Aflati X Din Urmatorul Exercitiu:3 Pe X+3=9pe 4x+4=3x -3 Pe 40 Astfel Incat Sa Fie Fractii Echivalente Toate 3 Fractii.Va Rog Frumos Ajutati-ma!
Băiatul Pare Frumos Băiatul Ajunge Frumos Frumos Este Adj Sau Adv?
Se Citeste Un Nr Natural A Si Apoi Se Citesc Numere Naturale Pana La Intalnirea Unei Valori Negative.Sa Se Afiseze Toate Nr Naturale De 3 Cifre, Aflate Printre
1) Aflaţi Două Numere Naturale De Trei Cifre În Baza Zece Ştiind Că Sunt Multipli consecutivi De 13 Şi Că Suma Celor Două Numere Are Exact 9 Divizori. 2) Determ