RO Study
👤
Victorelu1
Victorelu1
11-10-2016
Limba română
a fost răspuns
asi lu a picioarele la spinare
Răspuns :
Giurgiuana10
Giurgiuana10
11-10-2016
Înseamnă că ești așa obosită inct ti-ai loa picioarele-n spinare ex: Am alergat așa mult și sunt așa obosită în cât mi-aș loa picioarele în spinare. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Dog123
Dog123
11-10-2016
a-si lua picioarele in spinare= a se grabi , a pleca repde ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi In Care Lungimea Este Cu 6m Mai Mare Decat Latimea Are Aria Egala Cu 2,16dam Patrati . Calculati Perimetrul Dreptunghiului Vreu Sa Vad Si Cum Ati
Daca Nu E Dulce Cum Poate Fi
Sa Se Determine Laturile Unui Triunghi Dreptunghic Stiind Ca Sunt Exprimate Prin Numere Naturale In Progresie Aritmetica
1.Se Considera Un Sir B De N Elemente De Numere Intregi. Se Cere Sa Se Calculeze Si Sa Se Afiseze Suma Elementelor Din Sir Care Se Gasesc Pe Pozitii Impare Si S
Calculati Masura Complementului Unui Unghi Cu Masura: A) 35 De Grade b)75 E Grade c)24 De Grade 18' d)36 De Grade 24' 30'' DAU COROANA!!!
1,Un Dreptunghi Are Lungimea Egala Cu 24 Cm ,iar Latimea Este Cu 4cm Mai Mare Decat O Treime Din Lungime.Calculati Perimetrul Dreptunghiului. 2.Daca Marim Lungi
4 Supra 100 Din 30 care Este Raspunsul???
Esti Profesor Pentru O Zi Si Predai Materia Ta Preferata. Povesteste Cum A Decurs O Ora La Clasa A VI-a.
Scrie Submultimile Multimii A= 1 2 3 4 5 Care Au Suma Elementelor Cel Mult 5
Aceste 4 Exerciții Va Rog.. Va Rog Urgent.. Va Rog Sa Îmi Aratati Și Rezolvarea. Dacă Mi Le Faceți Pe Toate O Sa Dau Coronita