RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-10-2016
Istorie
a fost răspuns
cu ce se ocupau daci?
Răspuns :
ValyWD
ValyWD
10-10-2016
Daci se ocupau cu creșterea animalelor cu negoturile agricultura si meșteșuguri. nu erau violentii si purtau războaie doar pentru a se apara,dacii erau foarte bogații în aur si de aceea nu aveau motive să caute lupte. Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. În Vederea Unor Prelucrări Statistice Dirigintele Unei Clase Cu 28 De Elevi Culege Din Catalog Mediile Obținute La Matematică În Semestrul 1. Precizați Popul
Ecole. JE M'EXPRIME Décris Ton Acteur/actrice Préféré(e). Dis Comment Il/ Elle S'appelle, Quelle Est Sa Nationalité, Comment Il/ Elle Est Et Pourquoi Tu L'aimes
Propoziția Subordonată ART CD CI CP CL CT CM Când Se Înoapta, Sințea Că I Se Face Frica
3 Scrieţi Şi Egalați Următoarele Reacţii Chimice. b) Ca(OH)2+ CO2 →
Clasa A 9-a Sarcini Sarcina Nr. 5 Demonstrează Compoziția Sub- Stanței: 1) NHẠCI II) (NH, SO, Mersul Lucrarii Aleg Reactivii: A) Pentru Ionul NH Reactivul Este
ajutor ,trebuie Să Rezolv Toate Exercițiile ,dau Coroană
2. Punctul M Aparține Mediatoarei Segmentului AB. Aflați: A) AM, Dacă BM=8 Cm; B) BM, Dacă AM = √10 Cm; C) AM, Dacă AM+BM=21 Cm; D) BM, Dacă 3AM = 17 Cm. Punctu
Решите Эти Задания...
Cristina Are Cu 5 Lei Mai Mult Decât Andrei. După Ce Fetita Cheltuiește 1/4 Din Bani Pe Care Îi Are, Iar Băiatul 1/3 Din Suma Lui, Cristina Rămâne Cu 5 Lei Mai
Rezolvați Sistemul Prin Metoda Reducerii : X Supra2 + Y = 3 X Supra4-2y=1 Va Rog Frumos Să-mi Rezolvați Problema Este Urgent.