RO Study
👤
Poparominaflore
Poparominaflore
10-10-2016
Matematică
a fost răspuns
3 si 4 va roggg e urgenttt
Răspuns :
Raluk81
Raluk81
11-10-2016
Sper sa te ajute! Sa maresti imaginea ca sa vezi mai bine! Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sunt Proportiile Si Cum Se Rezolva , = Un Exemple Simple .
Am Nevoie De Metoda De Rezolvae, Mersi Mult. A Trecut Ceva Timp De Cand Am Mai Utilizat Formulele.
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Doua Trasaturi Ale Genului Epic Cu Tot Cu Exemple Pentru Randuri Pentru Anul Nou De Ion Minulescu?
URGENT!!!Vreau Si Eu O Descriere A Sufletului Cat Mai Frumoasa..Multumesc Anticipat!!!
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati! Aflati Numerele Rationale A Si B, Care Verifica Egalitatea A√2 - 2√3 = B√3 + √50.(√50 = 5√2).
Fie Numerele 11,24,52,89. Determinati Pentru Fiecare Dintre Ele: a) Radacina Patrata Cu Aproximatie De 1/10 Prin Lipsab)Radacina Patrata Cu Aproximatie De 1/10
Cinci Numere Naturale Consecutive Au Următoarea Proprietate: Suma Pătratelor primelor Trei Numere Este Egală Cu Suma Pătratelor Ultimelor Două Numere.a) Alc
Fie Numerele 11,24,52,89. Determinati Pentru Fiecare Dintre Ele: a) Radacina Patrata Cu Aproximatie De 1/10 Prin Lipsab)Radacina Patrata Cu Aproximatie De 1/10
Aflati Cifrele A B C D Stind A5c9 Nr Nat = 3x1000+b X100 +7 X 10+d
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice, Astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei. Reducerea A Fost De: ?? Vreau Rezolvarea Completa!