RO Study
👤
Mihaelarosca73
Mihaelarosca73
06-11-2014
Matematică
a fost răspuns
Cum scriu 360 ca putere?
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
06-11-2014
360=2³x3²x5 asa te referi?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenează O Floare Asemă-nătoare Celei Din Imagine.Găsește Cuvinte Şi Expresiideosebite Caracteristice Ano-timpului Primăvara Şi Scrie-leîn Conturul Petalelor.(
Ma Ajutati La Ex. Acesta Va Rog !
3Patru Biciclisti Au Parcurs Distantele Indicate In Tabelul De Mai Jos.CARLAMATEIANDREEAIONUT9x5+ 3x 7100 : 2 - 6x45x 3 + 72:87x7 - 12:1a) Cati Kilometri A Parc
Alege Răspunsul Potrivit. Formula Subliniază In Text Indică : A ) Începerea Dialogului B ) Continuarea Dialogului , C Închiderea Dialogului . Și Nr 3 Nu Știu .
Pentru Atomul Elementului Clor (Z=17, A=35)să Se Determine: A) Numărul Protonilor, Neutronilor Și Al Electronilor B) Configurația Electronica(repartiția Electro
2 Completează Enunturile Folosind Informatii Din Text:a) Solutia Lui David EsteOb) Consider Că Soluţia Lui David Estedeoarecec) Dacă Eu Aş Fi David, As
Află Numărul De Cinci Ori Mai Mic Decât 35
Calculati: 1) (+8)+ (−41 )= ; 2) 9− (−9)= ; 3) −61− (+15)= ; 4) |−14+16| = 5) (−13)·(−25)= ; 6) (−18):( +9)= ;
Se Considera Triunghiul ABC Si Punctul D Interior Laturi Bc.paralela Cinstruita Prin Punctul D La Dreapta Ac Intersecteaza Latura Ab In Punctul E,iar Paralela C
6.Analizeaza Pronumele Personale,indicand Functia Lor Sintactica. Vreau Sa Spun Ca-mi Placea Sa-l Ascult,dar Uneori Imi Venea Mie Sa Intru In Pamant De Rusine D