RO Study
👤
Danieo
Danieo
10-10-2016
Religie
a fost răspuns
ce fel de rugaciuni stiti?
Răspuns :
Cigo24
Cigo24
10-10-2016
TATAL NOSTRU , CREZUL ,INGER INGERASUL MEU
Answer Link
Elisabeta23
Elisabeta23
10-10-2016
Sunt mai multe tipuri de rugaciuni....
De multumire,de cerere, de lauda si de preamarire....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Naratiune In Care Sa Povestiti O Intamplare E Foarte Urgent Va Roggggggg Cu Tot Cu Titlu
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvintul ,,un'' Sa Valori Morfologice Diferite: numeral Cardinal.... articol Nehotarit.... adjectiv Pronominal Nehotarit...
Daţi-mi Vă Rog Câteva Idei Despre Efectele Promovării De False Modele De Către Mass Media . Mâine Voi Avea O Activitate Cu Doamna Profesoara De Română Şi Habar
Formultai Mesajul Si Ideia Textului Domnul Tradnfir
Alcatuiti Ecuatiile Reactiilor Pentru Urmatoarea Transformare; URGENT P>P2O5>H3PO4>Ca3(PO4)2>H3PO4
Dati-mi Va Rog Niste Intrebari Amuzante Despre Apa/aer/sol La Care Sa Fie Si Raspunsuri Amuzante
Va Rog Multtttttt 4 Propoziti Cu Adverbe Nehotarite(in Fiecare Propozitie Cite 2 Adverbe Nehotarite) Daca Nu Se Poate 4 Propozitii Macar 2 Vaaa Puuuuuppppp!!!
Adevarat Sau Fals?: Cîtul A Doua Numere Naturale Se Afla Prin Operatia De Impartire . Dacă Impartim 59 La 7 Citul 8 Si Rest 7 . Dacă Mărim 124 De Doua Ori Obtin
Simplificati Raportul Algebric: a) X La A 2 + 2x/x La A 2 -4 b) X La A 2 -36/x La A 2 +12x +36 Va Rog Repejor!!!!
Vreau Un Referat Despre Vulcanism!