RO Study
👤
Coolana21
Coolana21
10-10-2016
Limba română
a fost răspuns
DEfineste cuvantul natura
Răspuns :
StefFreek482
StefFreek482
10-10-2016
„Natura” se referă la totalitatea lucrurilor și ființelor
din univers, lumea fizică înconjurătoare, cuprinzând
vegetația, formele derelief
,
clima
, la fenonenele fizice și la
viață
, în general.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Câte Trei Enunțuri După Fiecare Schemă A. S+ V Ex. Oamenii Dorm. B.S+A+V Ex. Mingea Grea Stă. C. P+V+S+A Ex Eu Alerg Cu Oamenii Inteligenți. Va Rog Da
Vă Rog URGENT Dau Coroniță La Cine Mă Ajută
Ce Realizări A Avut Vladislav/Vlaicu?
Un Excavatorist A Săpat Un Sant De 280 De Decametri În Două Etape. Câți Decametri A Săpat În Fiecare Etapă Dacă În Etapa A Doua A Săpat Un Sfert Din Prima Etapă
Analizează 5 Pronume Personale Din Textul Dat.
1) Fie Triunghiul ABC Dreptunghic În A Cu AM 1 BC, ME BC. Dacă AB = 8 Cm Şi BM = 4 Cm, Să Se Calculeze Lungimile Segmentelor BC, MC Şi AM. 2) Fie Triunghiul ABC
Vacanța De Iarnă Începe La 20 Noiembrie Și Se Termină Pe 4 Ianuarie Câte Săptămâni Zi De Ore A Durat Vacanța
13 Se Consideră Punctele A, B, C Pe Dreapta D, În Această Ordine, Astfel Încât AC = 15 Cm Şi AB = 2 BC. A Aflați Lungimile Segmentelor AB Şi BC. 14 B Ştiind Că
Cu Sucul Dintr-o Cutie Cătălin Umple Pe Jumătate 8 Pa- hare. Câte Pahare Poate Umple Cu Sucul Dintr-o Cutie? Câte Cutii Identice Îi Trebuie Pentru A Umple 8 Pah
Dacă Mărim Două Din Laturile Nealurate Ale Unui Pătrat Cu Câte 4 Cm Figura Obținută Va Avea Aria Cu 20 Cm² Mai Mare Decât Cea Inițială Care Este Latura Pătratul