RO Study
👤
Elenapotinga
Elenapotinga
10-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Vreau o descriere despre mine
Răspuns :
SuzyLOVE83RoxySummer
SuzyLOVE83RoxySummer
10-10-2016
Eu sunt înaltă, slabă, cu ochi căprui și părul blond și strălucitor. Sunt o fată frumoasă, sufletistă, bună și isteață. Eu sunt o elevă silitoare și o fată ageră. Învăț bine la școală și îmi place mult să mă distrez cu prietenii mei.
Sper că e bine...:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Fie XOy Un Sistem De Axe Ortogonale.Calculati Aria Triunghiului ABC In Fiecare Din Situatiile Urmatoare:a) A(-3, 0),B(4,0), C(0,2)b) A(1,0), B(3,0), C(0,4).
Alcatuieste O Poezie , Plecand De La Versurile:"De-ai Veni Pe Aici Vreodata , Ai Vedea Ca Am O TaraCa Un Fagure De Miere , Strans Din Flori De Primavara........
Intr-un Top De Hartie sunt 150 De Coli De Dictando, 120 De Coli De Matematica Si 160 De Coli De Hartie Alba. Determinati Numarul Minim De Coli Pe Care Trebuie
Cand Folosim Will Sau Would La Conditional?
Prezinta,in 3-5 Randuri,semnificatia Secventei : ''Se Vede Treaba,isi Zicea,ca Visele Se Nasc In Stomac Si Urca Sa Moara In Gura.Bine-ar Fi,zau,sa Nu Le Aiba Om
Motiveaza Rolul Cratimei Din Structura Se-nclina.
O Cutie In Forma De Paralelogram Are Perimetrul De 134 M. Una Din Laturile Mai Scurte Este De 25 M. Ce Lungime Are Fiecare Din Laturile Mai Lungi?
Suma Numerelor Prime De O Ifra Este Egala Cu? Numerele Prime De O Cifra Sunt 1 3 5 7 ?nu?
In Structura Niciunul Nu Cunoaste Regulile.exista Un Subiect Subiectul Este Exprmat,inclus Sau Nueste
Fie ABC Triunghi Dreptunghic în A Si D=prBC A(proiectia Lui A Pe BC).Aratati Ca A ΔADB / A ΔADC=tg² C.