RO Study
👤
Iulian11234
Iulian11234
10-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Sensuri opuse al cuvantului rost
Răspuns :
Deiamalos
Deiamalos
10-10-2016
degeaba , fara rost :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M Am Gândit La Un Număr L Am Înmulțit Cu 72 Și Am Obținut 2088 Să Lași Un Număr M Am Gândit
16. Se Dă Numărul Abcdef, Unde Ab = 8 X 9, Cd = Ab - 38, F Este Cel Mai De O Cifră, Iar E Reprezintă Cifre Impare Diferite. Câte Numere Se Mare Număr Par Pot O
(8:2)×(7×6) (dau Coroana)
Stabilește În Baza Fragmentului De Mai Jos Care Sunt A Semnele De Punctuație Utilizând În Dialog B Verbele Care Însoțesc Replicile În Dialog Nu Apucă Să Ți Se F
Ajutați-mă La 1 La Toate Punctele Va Rog Frumos!!vreau Un Răspuns Corect Și Dau Coroană
Coroana4 Read The Following Letter And Correct The Mistakes. Write S For Spelling, G For Grammar, P For Punctuation, WO For Word Order Or WW For Wrong Word. Dea
Scrie Împărțirile Cu Rest Pe Baza Datelor Din Tabel. Calculează Numărul Necunoscut, În Fiecare Caz. Tabel:deîmpărțit M 739 P 804 Y 125
Traduceți In Engleză In Funcție De Type Ul(0,1,2,3)
1 Lisez Le Texte Et Complétez Vrai Ou Faux. a) Charlotte Joue Au Basket. b) Sa Mère Aime Danser. c) Les Grands-parents N'aiment Pas Le Sport. d) Richard Aime La
Рассчитайте Массу Серы Которую Необходимо Сжечь Чтобы При Взаимодействии Полученного Оксида Серы Четырёхвалентной С Гидроксидом Калия Массой 2,8 Г Образовался А