RO Study
👤
Lucyaneya
Lucyaneya
10-10-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog..coloana 5 si 8
Dau coronita ***
Răspuns :
IAlex14
IAlex14
10-10-2016
5: factorial
8:comutativitate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează Continuarea Dialogului De Mai Sus Cu Încă Opt Replici, În Care Să Folosești Patru Construcții Incidente. Subliniază-le.
Deseneaza O Dreapta G, Un Punct F Situat Pe Dreapta G, Un Punct D Exterior Dreptei G Și Un Punct H Situat De Aceeași Parte A Dreptei G Ca Și Punctul D. ROG MULT
Compunere Gramaticală Alcătuieşte Un Text De 7-8 Rânduri Cu Titlul,,Familia Mea" În Care Să Foloseşti Cât Mai Multe Pronume Personale Și Pronume Personale De Po
Am Nevoie De Ajutor!! Dau Coroana.
Se Consideră Un Parc Sub Formă De Cerc Cu Diametrul De 100 M Un Grup De Copii Pleacă Din Punctul A Intră În Parcul Pe Poarta T1 Vizitează Fântână Arteziană Din
Compunere Gramaticală .Alcătuiește Un Text De 7-8 Rânduri Cu Titlul,,Familia Mea" În Care Să Foloseşti Cât Mai Multe Pronume Personale Şi Pronume Personale De P
Ce Informații Transmite Textul De Mai Sus?
Se Consideră Figura Alăturată. Se Ştie Că A' Este Simetricul Punctului A Față De Dreapta D, B'B Perpendicular Pe D Şi BQ = B'Q. A) Piciorul Perpendicularei Din
Un Text In Engleza Despre Tema Viata Minim-150 Cuvinte
4. Realizează, În Caiet, Un Tabel Asemănător Celui De Mai Jos. Completează, Pentru Fiecare Situație Dată, Cu Adjectivul Care Se Potrivește (politicoasă, Harnică