RO Study
👤
G7y8u9
G7y8u9
10-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ex. 2!!!! Vă rog!!! Am mare nevoie!
Răspuns :
Nico174
Nico174
10-10-2016
culegerea textului. realizarea ilustratiilor. crearea continutuli carti. asezarea in pagina a textului si ilustratiilor corectarea lucrari inaintarea manuscrisului catre editura. citirea manuscrisului de catre redactor. tiparirea carti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginati-va Ca Sunteti Ziaristi La Revista LUMEA ANIMALELOR.In Numarul Viitor,urmeaza Sa Publicati Un Articol Foarte Interesant Despre Gasca Salbatica Si Gasc
Bunicul Lui George Primeste O Pensie Lunara De 900 De Lei Din Care Este Nevoit Sa Loce Exact O Treime Pentru Medicamente. a)Ce Suma Ar Primi Drept Pensie In Fie
Explica Sensul Cuvintelor-budinca, Timona,cliper,bric,jonca,veioza,merinde,tabacit,jena,a Garnisi,nod,zefir
Impartiti Exemplele De Mai Jos, Care Creeaza Un Comic De Limbaj, In Tre Categorii, Completind Tabela: Tabela>>>>>| Deviere De La Normele Literal
Alcatuiti Un Microeseu Cu Tema Iarna In Codru Utilizind Verbe La Participiu.VA ROOOGG
Adaugati Cite O Propozitie Subordonata,legata Prin Coordonare Cu Cea Data,si Potriviti-le Cite O Propozitie Regenta: ...........................cui Mi-a Cerut .
Ce Stii Despre Mihai E. Si Despre Ion C. prescurtari: E-Eminescu C-Creanga
Suma A Trei Numere Naturale Este 840.Daca Se Mareste Cu 1,sfertul Primului Numar,cu 3,sfertul Celui De-al Doilea Numar Si Cu 5,sfertul Celui De-al Treilea Nu
Clculati Direct:6x6:4:3x6:2=
Salut. Am Mare Nevoie De Ajutorul Vostru. Am Nevoie De 2 Exemple De Scrisori, Familiale Si Oficiale. Ma Puteti Ajuta??.. ;) :)