RO Study
👤
Stanion07
Stanion07
06-11-2014
Limba română
a fost răspuns
analizati verbul ii multumi
Răspuns :
Larilrw
Larilrw
06-11-2014
Îi mulțumi=verb predicativ , modul indicativ , timpul perfect simplu, conjugarea a IV-a , functie de predicat verbal. Depinde şi in ce context este pus . Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
25600 Ml =......litri 33,44 Cl=..... Ml 0,185 Litri =..... Ml 0,15 Tone =.....kg 2,3 Guintale = .....kg 180,5 G = .....dg 17,65 Dag = .....dg 0,124 He = ......d
Buna . Mă Puteţi Ajuta Cu Figuriile De Stil Ale Poeziei : " Doina " De Vasile Alecsandri ? Trei Din Fiecare . Vă Rog Mult !
Daca ABCD Este Un Parallelogram Cu AC =BD Atunci M(BAD) Este De Cate Grade ?
Dintru-un Grup De Copii Fetele Reprezinta Jumatate. Daca Ar Mai Veni In Grup 3 Fete Atunci Numarul Lor Ar Fi Egal Cu Cel Mai Mic Nr De Doua Cifre Impare. Cate
Cum Se Scot Intregii Din Fractie? ex:169/12
Care Sunt Plantele Care Prefera Lumina Puternica
Construiește Câte Un Enunț In Care Substantivul Gura Sa Aibă Sens Propriu Secundar Si Sens Figurat .
21,2 G Amestec Echimolecular De Alcool Etilic Si Propilic Se Oxideaza Cu O Solutie De Concentratie De 2 M De Permanganat De Potasiu In Mediu Acid Sulfuric .Ca
Cand Un Atribut Devine Atribut Adjectival / Substantival ? Va Multumesc :)
Precizati Valorile Verbului ”a Fi ” În Următoarele Enunțuri: 1. Sora Mea Este Acasă Și Mă Așteaptă. 2. Nu Fi Trist Din Cauza Ploii! 3. A Fost Odată Un Împărat P