RO Study
👤
Spiridusu80
Spiridusu80
09-10-2016
Limba română
a fost răspuns
2la puterea a5 + 2 la puterea a5
Răspuns :
Abulafia
Abulafia
09-10-2016
2x2 la puetrea 5
= 2 la puterea 6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Numiti Cauzele Politice, Economice Si Sociale Ale Primului Razboi Mondial2. Blocurile Militaro-politice; Cind Sau Creat Si Cine Face Parte Din Ele3. Numiti 5
Scrie Opinia Ta In 10-15 Despre Cum Ai Vrea Sa Arate Scoala TaImi Trebuie Rapid Multumesc!
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Aceasta Problema : Se Considera Functa F :R -----> R , F(x)= 2x+3. a) Deteminati Numarul Real A Stiind Ca F (a) =
Scrieti O Mica Povestire Despre Modul De Viata Al Samurailor Din Japonia Din Epoca ModernaVA ROG!!!
Un Elev Are La Dispozitie Placi Dreptunghiulare, Fiecare Avand Lungimea De 15 Cm Si Latimea De 8 Cm.a) Determinati Latura Patratului Care Poate Fi Construit Cu
Vă Rog Să Mă Ajutați La Scrierea Unei Compuneri Pe Tema -jocurile De Neuitat Ale Copilăriei Mele Să Fie Multă Descriere Și Narațiune(nu Plagiați)
Compuneti Si Rezolvati O Problema Cu Referire La: a) Perimetru Dereptunghiului Si Aria Patratului; b) Apticatii Ale Ariilor Patratului Si Dreptunghiului .
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 56 Cm, Iar Lungimea Este De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea , Aflati Aria dreptunghiului
1.calculati: 5.8*1.4+5.8*3.6+5.8*3.2+5.8*1.82.stabiliti Valoarea De Adevar: [tex] (0.2)^{3} - (0.2)^{2} [/tex]
Un Teren Dreptunghiular Are Latimea Cu 25 Metri Mai Mica Decat Lungimea.Daca Am Prelungi Lungimea Cu Un Sfert Din Dimensiunea Sa, Latimea Rămânând Aceeasi,atunc