RO Study
👤
Lucretiaclg
Lucretiaclg
09-10-2016
Limba română
a fost răspuns
asemanatoare cu incantat
Răspuns :
Daria6897
Daria6897
09-10-2016
Cuvintele cu sens asemanator se numesc :
SINONIME
!
Incantat→
FERMECAT , ABSORBIT
Answer Link
Nereamihut
Nereamihut
09-10-2016
.incantat = bucuros.
cel mai simplu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuti Va Rog 3 Propozitiii Cu Cuvintele :aparte,bizar,straniu.
De Alcatuit 3 Propozitii La Viitor Simplu Si 3 La Continuu Cu Formele Lor apoi Trecute La Interogativ Negativ Si Interogativ-negativ Toate Cele 6 Propozitii Dau
Compuneti Un Text De O Pagina In Care Sa Folositi Toate Semnele De Punctuatie
CE ESTE ADVERBUL?VA ROGGGGGG!!!!
Rezolvati Urmatorul Exercitiu: Fill In The Blanks With The Correct Form Of The Verbs: 1)Please Call Back As He (have)........ A Shower Now 2)I(read)............
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Sinonimul Expresiei(ca Doua Lumanari Aprinse) Mai Am Nevoie Sa Imi Spuneti Proverbe(5) Despre Lup Si Miel.Dau Coronitza!
Suma A Doua Numere Este 1308 Daca Impartim Numerele Obtinem Numerele Obtinem Catul 17si Restul33 Aflati Numerele
Grupati In Substantive,adjective Si Verbe Urmatoarele Cuvinte Derivate,extrase Din Text.subliniati Sufixele Si Prefixele. Acoperis A S
Analizează Fraza Urmatoare Si Realizeaza-i Schema Relationara. -Gheorghita, Vorbi Cu Mirare Femeia, Mi Se Pare Ca Pe Baltag E Scris Sânge Si Acesta-i Omul Care
6,5g Zinc Reactioneaza Cu O Solutie De 36,5% De Acid Clorhidric. Determina: a)CANTITATEA DE GAZ DEGAJATA(GRAME MOL LITRU) b)MASA SI NR. DE MOLI DE SARE REZULTAT