Răspuns :
V:Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?
C: Buna Ziua! Vreau sa cumpar o carte SF.MI s a spus ca aici gasesc.
V: da,aici avem cele mai bune carti,pai v as sugera Masina Timpului – H. G. Wells,Ghidul Autostopistului Galactic – Douglas Adams,O Mie Noua Sute Opt Zeci si Patru (1984) – George Orwell si mai multe...
C. M-ati facut curios despre cartea Masina Timpului!
V: Din cate am auzit a fost publicat in 1985,primind multe recenzii foarte bune,
protagonistul cărții este un inventator englez care trăiește în Richmond, Surrey, identificat simplu de narator ca fiind călătorul în timp. Naratorul povestește prelegerile ținute de călător musafirilor pe care îi are săptămânal la masă, conform cărora timpul este a patra dimensiune, prin care se poate călători cu ajutorul unei mașini. El dezvăluie că a construit o mașină capabilă să transporte o singură persoană și revine săptămâna următoare cu o poveste incredibilă, devenind noul narator.
C: O cumpar!!! Cat costa?
V: 30 de lei!
C:Abia astept sa o citesc!
V: Ma bucur ca ati gasit o carte care va face fericit!
C: Sa aveti o zi faina!
V: Multumesc! La fel!
nu mai trebuie sa scriii rezumatu acela!
e doar o idee
stii ca e mult scris,dar sper ca te am ajutat
C: Buna Ziua! Vreau sa cumpar o carte SF.MI s a spus ca aici gasesc.
V: da,aici avem cele mai bune carti,pai v as sugera Masina Timpului – H. G. Wells,Ghidul Autostopistului Galactic – Douglas Adams,O Mie Noua Sute Opt Zeci si Patru (1984) – George Orwell si mai multe...
C. M-ati facut curios despre cartea Masina Timpului!
V: Din cate am auzit a fost publicat in 1985,primind multe recenzii foarte bune,
protagonistul cărții este un inventator englez care trăiește în Richmond, Surrey, identificat simplu de narator ca fiind călătorul în timp. Naratorul povestește prelegerile ținute de călător musafirilor pe care îi are săptămânal la masă, conform cărora timpul este a patra dimensiune, prin care se poate călători cu ajutorul unei mașini. El dezvăluie că a construit o mașină capabilă să transporte o singură persoană și revine săptămâna următoare cu o poveste incredibilă, devenind noul narator.
C: O cumpar!!! Cat costa?
V: 30 de lei!
C:Abia astept sa o citesc!
V: Ma bucur ca ati gasit o carte care va face fericit!
C: Sa aveti o zi faina!
V: Multumesc! La fel!
nu mai trebuie sa scriii rezumatu acela!
e doar o idee
stii ca e mult scris,dar sper ca te am ajutat