RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Vă rog scrieți o poezie în sincron.
Răspuns :
Marymustata
Marymustata
09-10-2016
sus pe gardul dnsre vie ,/ o gaina cenusie /si un cocos impintecat/ sau suit si stau la sfat:/ ia te uita a rog tie,/ ct de sus neam inaltat/ si deodata cu glas mare/ incepura amandoi/ sa cotcotdaceasca in soare/ nimeni nu eca noi.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mara Avea 7 Mere Si Ema Avea 3 Mere. Dupa Ce Fiecare A Mincat Tot Atitea Mere Le/au Ramas La Un Loc 4 Mere. Cite Mere A Mincat Mara_
Am Nevoie De 10 Propozitii La Past Simple Si Present Perfect... (si In Engleza Si In Romana)Exemplu: - Ieri Mi-am Cumparat O Bluza Noua - Past Simple - Azi Mi-
In 56 G Etena:1)se Afla 12,046*10la 23 Molecule De Etena 2)hidrogenul Este 20% In Pro
Rog Rezolvare:9 Muncitori...... 12 Canistre....8 Zile24 Muncitori.......x Canistre.....30 Zile
Traduse În Limba RomânăЗима Наступает Вместе С Холодами И Обильным Снегом. Мороз Сковывает Землю, А Снег Укрывает Ее Белым Покрывалом.Некоторые Очень Любят Наст
Am Facut La Scoala Dar Nu Am Inteles Prea Bine Teorema Celor 3 Perpendiculare.Puteti Sa Imi Explicati Voi Dar Sa Fie Pe Intelesul Tuturor.Daca Se Poate Si O Im
Arata Ca Radical Din 2+radical Din 8 - 3 Radical Din 2 Este 0
Diagonalele BR Si EF ale Trapezului BERF, Cu RF||BE, Sunt Concurente In G. Daca GB=5 M, GR=17 M, EF=24 M, Aflati GE.Cine Imi Explica Cum Se Rezolva?
Afla Doua Numere Stiind Ca Diferenta Lor Este 95,catul Lor Este 6,iar Restul 5.va Rog Datimi Si Rezolvarea Completa!
Cate Oase Are Omul Cand Se Naste Si Cu Cate Moare In Cazul In Care Moare Dupa 20 De Ani?