RO Study
👤
Ionfrunza9
Ionfrunza9
09-10-2016
Istorie
a fost răspuns
cu ce se ocupau tracii
Răspuns :
Oboroca
Oboroca
09-10-2016
Din izvoarele scrise mai vechi se stie ca traci se ocupau cel mai mult cu agricultura(ceramica si metaralugia)crestetrea vitetelor,vinatul si pescuitul mai putin.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Insusiri Pt. Penar,caiet, Pix Si Carte !!! Repede Va Rog !!!
1)Determinați Cifrele X Si Y Pentru Care Are Loc Egalitatea:3, (4xy1)cu Bară Deasupra =352/101. 2)Determinați Cifrele X ,y ,z Pentru Care Are Loc Egalitatea:0,
Care Sunt Elementele Chimice Care Formeaza Configuratia Stabila De Dublet ? Pana Acum Am Aflat Doar De Heliu...
Diferenta A 2 Nr Intregi Este 129.impartind Unul Din Nr La Celalalt, Obtine, Catul 10 Si Restul3 .aflati Numerele URGENT VA ROOOOGGGG
Determinati Numarul Divizorilor Urmatoarelor Numere Naturale. A) 120 B) 72 C) 225 D) 300
Calculeaza Diferenta Dintre Suma Lui 42 Cu Rasturnatul Sau Si Suma Lui23cu Rasturnatulsau
De La Apartamentul Meu Cobor 5 Etaje ,apoi Urc 4 Etaje Si Observ Ca Sunt La Etajul 8.La Ce Etaj Locuiesc?
Scrie Doua Substantive In Cazul Acuzativ Cu Functii Sintactice Potrivite Si Doua Verbe La Diateza Activa Si Pasiva Din Textul Adolescenti Pe Mare De Nichita Sta
Vreau Rapid Un Rezumat La ' Vizita' Ce Ion Luca Caragiale!
Intr-O Cutie Am Mingii De Culoare Roșie Galbena Și Albastre. 5 Sint Roșii .12 Dintre Ele Nu Sint Galbene Și 11 Nu Sint Albastre.cite De Fiecare Culoare Sint