Răspuns :
Intr-o zi frumoasa de vara am plecat la pescuit cu prietenul meu si cu tatal meu,calatoria a fost lunga,si am vazut multe minunatii noi pe acel drum.Cand am ajuns acolo,am primit o undita de la tatal meu , am bagat-o in apa , iar undita a inceput sa se zbantuie,nu stiam ce sa fac,si dintr-o data am tras tare si am cazut in apa de acolo,iar tatal si prietenul meu au inceput sa rada de mine,iar in acel timp , am inceput si eu sa rad.In gand mi-am spus ca n-o sa mai ma duc niciodata la pescuit.
Eu si tatal meu am fost la pescuit cu barca.
Tatal meu s-a urcat primul in barca dar a pus un picior gresit si a cazut in apa.
Prima data m-am speriat , am crezut ca se va ineca dar apoi mi-am amintit ca poate sa inoate.
A iesit din apa ud leoarca.Am pescuit pana s-a inserat, apoi am mers acasa. Am servit cina si am mers la culcare. Nu voi uita niciodata aceasta intamplare hazlie.
Tatal meu s-a urcat primul in barca dar a pus un picior gresit si a cazut in apa.
Prima data m-am speriat , am crezut ca se va ineca dar apoi mi-am amintit ca poate sa inoate.
A iesit din apa ud leoarca.Am pescuit pana s-a inserat, apoi am mers acasa. Am servit cina si am mers la culcare. Nu voi uita niciodata aceasta intamplare hazlie.