RO Study
👤
Madalina5435
Madalina5435
09-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Rolul cratimei si-mi (cad)
Răspuns :
Patat2
Patat2
09-10-2016
pai cratima tine locul lui î ca daca ar fi fara cratima ar suna asa si imi cad
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Scrisoare Pierduta I.L.Caragiale Am Niste Ex Va Rog Sa Ma Ajutati Cat Puteti Nu Va Cer Sa Rezolvati Tot,doar Ce Stiti Voi 1. Titlul Operei Literare 2. Autorul
Punctele A,B Si G Au Vectorii De Pozitie Ra=4i+7j,rb=2i-j,rg=4i+4j .Sa Se Determine Vectorul De Pozitie Al Punctului C Astfel Incat G Sa Fie Centrul De Greutate
Andrei A Primit O Sumă De Bani Din Care Și-a Cumpărat Patru Mașinuțe Care Costă Cat De 16 RON Fiecare Și Constată Că I-au Mai Rămas 35 RON Ce Sumă De Bani A Pri
Scrieti Imaginile Vizuale Si Auditive Din Poezia Toamna De Octavian Goga: Pls Dau Coroana
Dacă A=2 Și B+c= 2,atunci Calculați: (2 La Puterea A)•(2 La Puterea B) La Puterea C.Cat De Repede Posibil!!!
Pbinfo.ro #1566 Se Da Numarul Natural N. Afisati Numarul, Cu Prima Cifra Inversata Cu A 2-a, A 3-a Cu A 4-a, Etc. Restrictii Si Precizari: 10 <= N <= 99 9
1doua Robine Pot Umple Un Bazin Din Parcul De Distractii In 9, 2 Ore .... 2Distanta De La Ultima Cazare Pana La Atena .. Si A Si B
Am Sosit In Parc La Ora 15:00.Până Să-i Întâlnim Pe Cei Doi Prieteni, Am Petrecut În Parc Jumătate Din Timpul Pe Care L-am Petrecut După Ce I-am Întalnit. Am Pl
Determinati Solutiile Reale Ale Ecutia Log Din 5 Din (x-2) =0
1.a) In Rombul ABCD , M( b) Masura Unghiului Format De Diagonalele Unui Patrat Este De ... Grade. DAU COROANA !!!!!!!!!!