RO Study
👤
Numarascuns
Numarascuns
08-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie leptop? ajutor varog
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
08-10-2016
Se scrie laptop si se citeste leptop.
Answer Link
Ioneldenisa629
Ioneldenisa629
08-10-2016
Se scrie corect laptop
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvinte Care Explică Ce Este Învățătura , Exemple : -Cunoștințe-Deprinderi
Aratati Ca A >9^1006 Aratati Ca A+81^603 Nu Este Patrat Perfect A Este 3^2012 +1
Folosind Cifrele 0,5 Si 4 Scrieti Toate Numerele De 3 Cifre Divizibile Cu 2 5 10 DAU 5 STELE
O Scrisoare Pe Care Sa Il Inviti Pe Prietenul Tau La Un Spectacol De Patinaj. Am Inceput Eu: Draga #######,Te Invit La ,,Speacolul Patinajului"
Îmi Spuneți Și Mie Locul Și Timpul Acțiuni Din Winston Un Motan În Misiune Secretă. Mulțumesc
O Parte Din Cantitatea De Pere Și Prune A Fost Așezată În Lădițe Astfel : În 7 Lădițe Câte 5 Kg De Pere Și În 8 Lădițe Câte 10 Kg De Prune .Câte Kg De Fructe Au
Comentați Expresiile 1)Cind Ai Între De A Fi Corect Și Bun Alege Sa Fii Bun. 2)faptele Va Sunt Monumente.. Urgent Va Rog Sa Scrieți Explicația Pe Lung ! Dau Co
O Parte Din Cantitatea De Pere Și Prune A Fost Așezată În Lădițe Astfel : În 7 Lădițe Câte 5 Kg De Pere Și În 8 Lădițe Câte 10 Kg De Prune .Câte Kg De Fructe Au
Cum Pot Sa Deosebesc Cel Mai Bine O Subiectiva De O Completiva Directa? Cateva Lucruri Dupa Care Va Ghidati Sa Imi Fie Si Mie Mai Usor??
Afla Catul Folosind Scaderea Repetata 30÷6