Răspuns :
PrimaCarte cu Apolodor La circ, in Targul Mosilor,Pe gheata unui racitor,Traia voios si zambitorUn pinguin din Labrador.-Cum se numea?-Apolodor.-i ce !acea?-Canta la cor."eci, nu era nici scamator,#ici acrobat, nici dansator$%acea si el ce-i mai usor&Canta la cor.'(ra tenor)*rasut, curat, atragator +n !racul lui stralucitor Asa era Apolodor."ar intr-o zi Apolodor,pre deznadedea tuturor A spus asa&-unt !oaaarte trist+mi place viata de corist"ar ce sa !ac? Mi-e dor, mi-e dor "e !ratii mei din Labrador, de-as putea un ceas macarsa stau cu ei pe un ghetar... Apoi a plans Apolodor.Cand l-a vazut pisoiul TitPlangand cu hohot si sughit+-a spus&-Prietene, ti-as daMustata si codita mea, As da o litra de caimac , As da orice sa te impac/au, nu mai plange, te implor"ar el plangea&-mi-e dor, mi-e dor "e !ratii mei din Labradori-au incercat sa-l mai impace Ariciul, daruindu-i acei ursul, cu un pumn de mureProaspat culese din padure.i iepurele 0uza-Lata(Colegi de-ai lui Apolodor,Maestri cantareti la cor).Camila Suzi, cea mai trista,Plangea cu fata in batista,Ea ii fusese ca o mamaIl inatase prima gama."ar el plangea& -mi-e dor, mi-e dor "e !ratii mei din Labrador...Colegii lui Apolodor -au dus atunci la dirior.