RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-10-2016
Limba română
a fost răspuns
COROANA!!!CE tipuri de jocuri va plac?De ce?
Răspuns :
XPUTERE
XPUTERE
08-10-2016
Shooterele adica cs go cs 1.6 deoarece iubesc armele
Answer Link
Hapjaba
Hapjaba
08-10-2016
Mie imi palc jocurile in care trebuie sa alerg cum ar fi fotball-ul. Imi plac aceste jocuri deoarece fac sport si ma distrez cu prieteni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Câte Numere De Trei Cifre Se Împart Exact La 3. DAU COROANA
7) Triunghiul ABC Este Isoscel De Bază BC, Iar AD Este Înălțime, Cu De BC. Arătaţi Că D Este Mijlocullaturii BC. Va Rog, Am Nevoie De Tema Până 14:30 !!!Vreau
A= 3x+7 Supra X+4 Rezolvati Varooog
3 In Schimbul De Mesaje De La Exercițiul 1, Există Unadverb Format Prin Derivare Și Două Adverbe Formateprin Compunere. Identifică-le Şi Explică Modul În Cares-
De Scris O Compunere Cu Tema "Literatura Mă Învață Să Fiu " De 0,5-1 Pagină Despre Cum Ne Influențează Personalitatea. Vă Rog Frumos Urgent !!❤️
Transcrie În Caiet Următoarele Enunțuri:• A Sunat La Ușă Când Tocmai Ieşeam Din Încăperea Alăturată.. Cel Mai Bun Prieten Mă Cunoaşte De Când Copilăream Împreun
Exercițiile 5 6 Și 7 , Încercuiește: Cerință 5: Alege Începutul Textului Creativ Care Prezintă Personajele Principale Care Iau Parte La Acțiune Cerință 6: Încer
VA ROGGG DAU COROANA!
Ajutorrrr Va Roggg !!!!!!
A) Citește, Cu Atenţie, Fragmentul Următor, Din Percy Jackson Şi Olimpienii. Hoţul Fulgerului De Rick Riordan:,,Uitați Cum Stă Treaba, Nu Eu Am Cerut Să Fiu Sem