RO Study
👤
Mario92
Mario92
08-10-2016
Matematică
a fost răspuns
1+2+3+...+88+89+90 cum se calculeaza
Răspuns :
Dwajfg
Dwajfg
08-10-2016
1+2+3+....+88+89+90=90*(90+1)/2=90*91/2=8190/2=4095
*=ori
/=inpartit
Answer Link
Gurgulet
Gurgulet
08-10-2016
90(90+1):2=
90×91:2=4095
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Totalitatea Animalelor Formează A)fauna B)Flora C)vegetatia
Bună!!! Ma Puteti Ajuta Va Rog? Am Nevoie Rapid. Ajutați-mă Sa Le Pun In Ordine Ca Sa Aibă Sens Următoarele Cuvinte :cer ,călătoresc,Habarnam,cu Balonul,consist
Naratorul Peripetiilor Soldatului Svejk A Obosit Sa Mai Povesteasca La Persoana A III-a .Rescrie Fragmentul Subliniat La Persoana I.
327 - 3 Ori X Egal Cu 15 Plus 48
Naratorul Peripetiilor Soldatului Svejk A Obosit Sa Mai Povesteasca La Persoana A III-a.Rescrie Fragmentul Subliniat La Persoana I
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural avand Suma Cifrelor Egala Cu 30
S-au Consumat Doua Septimi Din Toata Cantitatea De Piersici.Cat Reprezinta Cantitatea Ramasa a.o Septime b.doua Septimi c.patru Septimi d.cinci SeptimiHelp Help
Numeroteza Corespunzator Ordinii In Care Au Loc Etapele Din Ciclu De Viata Al Unui On. Adolestena,pubertatea,tineretea,copilaria,maturitatea Dau Coroana
Bună!!! Ma Puteti Ajuta Va Rog? Am Nevoie Rapid. Ajutați-mă Sa Le Pun In Ordine Ca Sa Aibă Sens Următoarele Cuvinte :cer ,călătoresc,Habarnam,cu Balonul,consist
Fie E,C,B,D Coliniare,in Aceasta Ordine,cu [EC]≡[CB]≡[BD] Si A ∉BC,astfel Incat UnghiulACB≡unghiulABC.Perpendiculara In D Pe BC Intersecteaza AB In M Iar P erpe