RO Study
👤
Marasiminatuca
Marasiminatuca
08-10-2016
Limba română
a fost răspuns
CE inseamna antonime
Răspuns :
Ioanalucan22
Ioanalucan22
08-10-2016
cuvintele cu sens opus
exemplu.. alb-negru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fisa De Lectura Razboiul Care Mi A Salvat Viata. Raspunsurile La Urmatoarele Ex Nerezolvate Si La Principalele Evenimente Ale Intamplarii. Cat Mai Scurte Va Rog
Subiectul Al II-lea Redactează Un Text Narativ, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți O Întâmplare Reală Sau Imaginară Din Timpul Unei Excursii La Br
Pentru 100 Puncte3 Asemanari Si 3 Deosebiri Intre CLIMA Lui B Si C
Mă Gândesc La Un Număr Îl Adun Cu 298 Ca Rezultat Suma Din Numărul 241 Și Răsturnatul Său La Ce Număr M Am Gândit
6. Roxana Afirmă Că Jumătatea Numărului 2^10 Este 2^ 5. Afirmaţia Roxanei Este: (b) Falsă. A) Adevărată;
13. Complementul Unui Unghi Este De Trei Ori Mai Mic Decât Suplementul Său. Aflati Măsura Unghiului.
La Ora De Educația Fizica Fetele Dintr-o Clasa Sau Așezat Pe 5 Rânduri ,iar Băieții Pe 3 Rinduri.câți Elevi Sunt In Clasa Dacă Pe Fiecare Rând Sunt Câte 4 Elev
Sumaa A Trei Numere Nenule A, B, C Este 433, A<b Și C Este Cu 234 Mai Mare Decat A+b A) Aratati Ca C=333 B) Care Este Cea Mai Mare Valoare Pentru Ac) Cate Pe
Un Turist Și-a Propus Să Viziteze, Pe Un Traseu Turistic, 52 De Obiective În Şase Zile. În Prima Zi A Vizitat Cinci Obiec- Tive, Iar În Fiecare Dintre Zilele Ur
Stabileşte Dacă Mulțimea B= (6×k|k€N) Include Mulțimea A={x|x€N,x La Fel Sau Egal15,x:3}. .