RO Study
👤
Amalia01
Amalia01
08-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 11,va rog!
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-10-2016
Dam factor comun pe a si => a(b+c+1) = 165. Cum b+c = 10 => a x 11 = 165, a = 165 : 11 => a = 15.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca " X^2 - 4 = (x + A)(x + B) " , Oricare Ar Fi X Numar Real. Rezultatul Calculului A + B Este Egal Cu ....Ma Poate Ajuta Careva? Poate Sa Inteleg Si Eu, Mie
In Triunghiul ABC, M Apartine (AB), N Apartine (AC), MN // BC, AB = 6cm, AM = 2cm, NC = 10cm, MN = 6cm.Care Este Lungimea Lui BC Daca AN = 5cm, AC = 15cm Si MB
Pretul Unui Autoturism (in Euro) Este Achitat De Un Cumparator In 4 Rate .Prima Rata Reprezinta 1 Supra 3 Din Pret, A Doua Rata 1 Supra 3 Din Rest , A Treia R
Ce Inseamna Functie Morfolgica Si Ce Inseamna Fuctie Sintactica??
Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 18si 27 Este Egal Cu...
Din 12 G Metal Trivalent, De Puritate 90%, Se Obtin 15,3g Oxid. Stiind Ca S-a Lucrat Cu Randament De 75%, Calculeaza Masa Atomica Ametalului.
1)Să se Calculeze Densitatea Unei Bucați de Sticlă de Forma Cubică Cu Latura De 1,5m Știind Că masa Ei Este De 8437,5Kg.
Propozite Cu:-verbul "a Continua" La Conditonal-aptativ,prezent, Pers. 3, Singular, Feminin
Am Si Eu O Intrebare!Ce Sunt Neologismele(si Daca Puteti Sa -mi Dati Si Niste Exemple Va Rog)
O Compunere Cu Titlul Casa,dulce Casa