RO Study
👤
Dumdum
Dumdum
08-10-2016
Matematică
a fost răspuns
2la puterea31 rezolvare multumesc
Răspuns :
Ancuta20
Ancuta20
08-10-2016
2 la puterea 31=
2.147.483.648
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Spun In Elngeza:produsul Era Testat Pe Animale
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul La Librarie Cu Un Dialog Intre Cititor Si Functionar.Am Nevoie Urgent Pliz!!
Explica In 3-4 Randuri secventa ''E Raiu Pe Pamant Aicea La Voi'' .
Cuprul Obtinut Prin Reducerea Oxidului Cupric Cu 0,4 Moli De Hidrogen Se Utilizeaza 20% Din Cantitatea De Cupru Se Arde In Oxigen 20% Cu Clor 20% Cu Sulf Si 40%
Buna!! Au Nevoie De O Compunere In Care Sa-mi Descriu Cea Mai Buna Prietena In 10-15 Randuri. Trebuie Sa Prezint Pe Scurt O Intamplare In Care Mi-a Dovedit Loia
Lis Le Texte . Reporte Le Tabeleau Dans Toncahier , Puis écris Les Verbes Dans Le Tableau. Colette Aime Faire Des Cadeaux. Elle A Une Amie Qui Adore La Breder
Imi Puteti Traduce: "Ma Ajuta Chiar Si In Cele Mai Grele Situatii atunci Cand Nimeni Nu Imi Este Alaturi. Îmi Place Să O Ascult, Să-i ascult Poveştile, Întâmpl
Intr-o Clasa Sun 37 De Elevi , La 18 Le Place Romana , 19 Matematica Si La 13 Istoria . La 10 Si Romana Si Matematica , La 5 Matematica Si Istoria Si La 3 Le Pl
Ce Inseamna Injurii?
Cate Molecule Contin 250 Cm Cubi H2S Gazos,la Presiunea De 380 Mm Hg Si Temperatura De 127 Grade C