RO Study
👤
Mariuscozmulic
Mariuscozmulic
07-10-2016
Istorie
a fost răspuns
defineste notiunea monarhie
Răspuns :
Pati131
Pati131
07-10-2016
monarhia este un sistem politic în care puterea apartine unui singur monarh .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Sinonime Pentru Urmatoarele Expresii:a Avea Obicei a Da Buzna pe De Rost
Am Pus 20 De Puncte.Va Rog Cine Imi Face Problema Bine .Deci :Trei Numere Naturale De Doua Cifre Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,5 Si 8.Daca Suma Celor
Realizaţi Reclame Pentru Un Film De Desene Animate, Pentru Un Produs Alimentat, Sau O Jucărie.
Va Rog Sa Ma Ajutati4x²+4x+2≥0
La Fabula Trebuie Sa Scrii Mesajul Textului Cand Argumentezi Ca Apartine Fabulei?????
1.Construiti Propozitii Cu Urmatoarele Omofone Si Explicati Ortografierea Acestora:altfel\alt Fel; Deloc\de Loc; Bineinteles\ Bine Inteles; Numai\nu Mai.2.Doved
Vă Rog Sa Mă Ajutaţi Cu Relaţiile De Sinteză Din Poezia "pe Lângă Plopii Fără Sot..." Aprox 10 Raduri De Caiet .Mtumesc ;) Cu Cât Mai Repede Cu Atât Mai Bine :3
Diferenta Dintre Un Nr Si Sfertul Lui Este 48.Care Este Nr?
Latimea Unui Dreptunghi Este Egala Cu Latura Unui Patrat Care Are Perimetrul De 324 Cm,iar Lungimea Este Cu 29 Cm Mai Mare Decat Latimea.Cat Masoara Perimetrul
Ce Cantitate De Oxid De Calciu Si Ce Cantitate De Dioxid De Carbon Se Obtin Prin Descompunerea Carbonatului De Calciu Stiind Ca Se Folosesc 400g De Carbonat De