RO Study
👤
Bazargic
Bazargic
06-11-2014
Limba română
a fost răspuns
adjectiv derivat de la substantivul APA
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-11-2014
apa - apos (derivat)
Answer Link
Turcoaica
Turcoaica
06-11-2014
Derivatul este ''apos''...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Mă Ajutați La Problema Asta De Matematică De Clasa A 4 A. Am Căutat Răspunsul Pe Google Dar Nu Înțeleg Rezolvările Miar Fi De Mare Folos Răspunsul Chi
Cu Jumătate Din Banii Pe Care Li Avea, Ovidiu Şi-a Cumpărat Caiete Pentru Şcoală. Un Sfert Din Suma Rămasă A Cheltuit-o Pe O Cutie De Plastilina, Iar Cu Restul
Dau Coroana, 4 A Îmi Trebuie
7+1449:(71-58)x9-3x(25+63:9.
5) Precizează, Ce Sunt Ca Figuri De Stil, Următoarele Structuri: Nu Se Poate Răspunde St Aşa Cum Făcuseră Şi Cu Prietenii Şi Cunoscuții Lor; Scornea Glume Vesel
F Write A Paragraph About The Everyday Life Of An Ordinary Child In Your Country. Give The Child A Name. Use These Questions To Help You. What Does He/she Do In
Sa Se Arate Că Oricare Ar Fi M€R, Parabola Ecuației Y=x^2-mx+3+m^2 Este Situata Deasupra Axei Ox.
Indica Cuvinte Cu Acelasi Sens De Pentru Cuvintele: Se Facea, Il Joaca, E Socotit, Preferata, Calauzeste, Loial.
Tatăl Și Fiul Au Împreună 60 De Ani. Valoarea Raportului Vârstelor Lor Este Egal Cu 2,75. A) Arătați Că Fiul Are 16 Ani b) Cu Câți Ani În Urmă Vârsta Tatălui E
Va Rog Am Nevoie Urgentt Ex 3 Și 4 Dau Și Coroana ( Fără Prosti Adică Ahjjsjsj)