RO Study
👤
Gheorghete
Gheorghete
07-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna besactea?
Răspuns :
Anyanuta
Anyanuta
07-10-2016
cutie din lemn ,,
ornamentata in care se pastrau bijuterii sau obiecte de cusut etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Urmatorii Acizi: A(acid Metanoic) Si B (acid Etanoic). Acestia Se Afla In Amestec In Raport Molar 1:1. Stiind Ca Amestecul Se Esterifica Cu 1,78 Moli De
Un Pat Costa 1000 Lei Plus Jumatate Din Pretul Unui Pat. cati Lei Costa 100 De Paturi ?
A) 3 Orase Situate Pe Coasta Pacifica A Americii De Nord b) Trei Orase Cu Regiunea Marilor Lacuri c)trei Orase Situate Pe Costa Atlantica A Americi De Sud
Construiți Cate Propozitie Cu Pronumele: Te, Va Cu F. S De C. D
Sa Se Calculeze Limitele : a. [tex] \lim_{x \to 1} \frac{x^4+x^2-2}{x^2-1} [/tex] b. [tex] \lim_{x \to \infty} X- \sqrt{x^2-2x+2} =[/tex]
Indicati Complementele Din Textul Urmator. Analizati Partile De Vb Prin Care Se Exprima. L-am Intalnip Pe Ion La Stdion.I-am Vazut Pe Colegi Ioanei La Meci.Pe
Compunere De 20-25 De Randuri Cu Titlul Iepurasul La Scoala. Va Rog Mult!
Va Rog Ajutati.ma . La Cele Trei Exercitii.
Se Considera Numerele Rationale Pozitive A Si B,pt Care 6a/5b=0,48.Cat La Suta Reprezinta Numarul A Din Nr B? si Aflati Valoarea Raportului 11a-2b/9a+6b VA
Puteţi Să-mi Scrieţi O Scrisoare În Care Vă Adresaţi Lui N.Ceauşescu? Trebuie Să Spuneţi Lucrurile Care V-au Plăcut Şi Cele Care Nu V-au Plăcut,să Fie Destul De