RO Study
👤
Deny89cos
Deny89cos
06-10-2016
Limba română
a fost răspuns
doua propoziti cu cuvatul lansarea
Răspuns :
Rotarucristina4
Rotarucristina4
06-10-2016
Lansarea rachetei o sa fie un lucru uimitor.
Noul album al formatiei mele preferate s-a lansat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti Un Monarh Din Anglia Repede!
Helpp , 5. În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,3) , B(−2,1) Şi C(−2,5). Determinaţi lungimea Vectorului AM, Știind Că M Este Mijlocul Segmentulu
Va Rog !!! Coronita !!! Subliniaza , In Text , Cuvintele Care Arata Ca Naratorul ( Autorul , Ion Creanga ) Este Unul Dintre Personaje . Si Unde Nu S - Au
Buna ! Vreau Si Eu Un Text De Tip Argumentativ De 150 – 300 De Cuvinte Despre Rolul Prietenilor Pentru Un Adolescent.. ,va Rog Frumos ! Pupici :*
Aratati Ca Numarul C=1+2 La Puterea 1+ 2 La Puterea 2 +...+2 La Puterea 71 Este Divizibil Cu 5.
Valoarea Expresivă A Versului "Nisipuri Prind Să Fiarbă"
Un Pix Si Un Stilou Costa 5 Lei,un Stilou Si Un Caiet Costa 7lei,iar Un Pix Si Un Caiet Costa 6 Lei.afla Cat Costa Fiecare Obiect.va Rog Cum Se Face
SCRIETIMI URGENT O Compunere Care Sa Aiba Ca Titlu ,,DESPARTIREA". VA ROG. Cel Mai Bun Raspums Va Fi Notat Ca CEL MAI INTELIGENT RASPUNS.Va Rog
A) Determinați Numerele Prime A Şi B Ştiind Că 7a+16b=94 b) Determinați Numerele Prime A, B, C Ştiind Că 2a+5b+6c=74 c) Determinați Cel Mai Mic Număr Natural Ca
Intr-un Coș Sunt Mere ,pere Și Caise ,in Total 29 De Fructe.Stiind Ca Numarul Perelor Este Cu 1 Mai Mare Decat Numarul Merelor Si De Trei Ori Mai Mic Decat Num