RO Study
👤
Nelu2001
Nelu2001
06-10-2016
Matematică
a fost răspuns
dau coroana va rog frumos
Răspuns :
Matematician1234
Matematician1234
06-10-2016
b) observam ca BE este linie mijlocie in ΔACD deci BE=AD/2
AD²=CD²-AC² ⇔ AD=√64=8 cm⇒BE=8cm/2=4 cm
c)ΔACD~ΔBCE
d) de la pct. b) am aflat ca AD=8 cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunaa, Va Rog Am Nevoiee
Eseu Despre Civilizația Și Cultura Azteca
13. Diferența Dintre: A) Cel Mai Mare Număr Natural De Două Cifre Distincte Şi Cel Mai Mic Număr Natural De Doua Cifre Distincte Este .. B) Cel Mai Mic Număr Na
Cu Ce Număr Amplificăm Fracția 5/7 Ca Să Obținem O Fracție Cu Numărătorul 119? Cât Va Fi Numărul? Răzpundeți Repede
12/3. Cel Mai Bun Surfer Al Tuturor Timpurilor Este Kelly Slater, Care Încă Mai Concura La 44 De Ani. Numărul De Titluri Mondiale Deținute La Acea Vârstă Este E
(45 De Puncte) ARTEA A II-a La Următoarele Probleme Se Cer Rezolvări Complete. 10 Rezolvați, În Mulțimea Numerelor Reale, Ecuația 2x+3 2x+1 X-3 2x+1, X +-. 4 12
Câte Numere Naturale De Trei Cifre Împărțite La 37 Dau Restul 13!!dau Coroană!!va Rog
Identifică În Text Un Adjectiv La Superlativ Relativ De Superioritate:______________ Scrie Apoi Forma Adjectivului La Celelalte Grade De Comparație,precizează G
Efectuați: (model) A. (2⁶)²:4¹¹=2²⁴:(2²)¹¹=2²⁴:2²²=2²=4iar Eu Trebuie Să Fac După Model:e. 128⁹:25¹³f.81¹⁵:27²⁰g.8¹⁶⁹÷64⁸⁴h.3⁴⁹:81¹²vă Rog Ajutați-mă. Este Urge
Se Dă Un Text În Care Cuvintele Sunt Formate Din Litere Mari Și Mici Ale Alfabetului Englez. Să Se Afle Litera Care Apare Cel Mai Frecvent În Text. Date De Intr