RO Study
👤
Buburuza251
Buburuza251
06-10-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonime la adevar scade si omeneasca
Răspuns :
Denyden031
Denyden031
06-10-2016
adevar=real,realitate
scade=a reduce, a micsora
omeneasca=omenire,altruism
Sper ca ti-a fost de folos!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Concurs Au Participat 16 Echipaje . Fiecare Echipaj Este Format Din 6 Baieti Si 4 Fete . Cati Copii Au Participat La Concurs ? Urgent Va Rog . Imi Pute
Ce Inseamna Urmatoarele Abrevieri:a.c.;Al.;Dvs.;dvs.;M.S.;N.B.;nr.crt.;P.S.;P.S.S.;S.R.L. Va Rog Spuneti-mi Raspunsul
Rescrie Fragmentul De Mai Jos Facand Toate Modificarile Necesare Pentru Ca El Sa Devina Text Literar Adica Sporind Frumusetea Artistica: Toamna Se Inregistreaza
Sinonimul Cuvintului Belsug
Scrie Un Scurte Text Cu Titlu Vorba Dulce Mult Aduce In Care Sa Arati Cat De Important Este Sa Vorbesti Politicos.Utilizeaza Cuvintele Magice.
Maine Dau Test Cu Fizilica Si Ne-a Dictat Tot Capitolul Mecanica Cl A 9-a...daca Puteti Sa-mi Spuneti Orice Ar Putea Sa Ma Ajute Maine
Propoziti Cu :c-au Sporovait:
Care Sunt Formele Corecte Ale Cuvintelor Din Grupurile : Îmbacsire\îmbaxire , Ghiara / Gheara, Cearceaf/cearsaf, Chepeng/chipeng , Cizmar/cismar??? Va Rog Ajuta
Intro Tabara Erau De 2 Ori Mai Multi Baieti Decat Fete .daca Ar Fi Plecat 14 Baieti Si Ar Fi Venit 28 De Fete Atunci Numarul Baietiilor Ar Fi Devenit Egal Cu Ce
Amineteste Ti Starile Emotionale Pe Care Le Ai Trait La Primul Test Dat In Clasa A V-a Scriele pe Caiet Apoi Deseneaza In Dreptul Fiecareia Un Emoticon Potrivi