RO Study
👤
Robertradulescu
Robertradulescu
06-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte din 5 silabe
Răspuns :
Alin501
Alin501
06-10-2016
în-vă-ță-toa-re
Ce-nu-șă-rea-sa
du-la-pu-ri-le
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asemănări Și Deosebiri Dintre Arcul De Triumf Și Arcul Lui Septimius Severus (DUPĂ Imagini Și Text) Ofer Puncte Multe Și Coroana Vă Rog Ceva Calumea!!!!!!! Asem
Cine Si Cum L-a Apreciat Pe Basarab Intai Domnitor Tarii Romanesti
Exercițiul 5 Va Rog Frumos Am Nevoie Urgent
15 Redactează, În Spațiul De Mai Jos, Un Text De Cel Putin Şase Rânduri, În Care Cea A Cafe Patru Idei Despre Ce Te Pasionează. Textul Tau Respectă Următoarele
Cine Îmi Poate Face Toate Paginile Dau Coroana Și 20 De Puncte Va Rog Cat Mai Rapid
Aflati Lungimea Inaltimii AD(D€BC) A Unui Triunghi Isoscel ABC (AB=AC) Dacă AB=15cm Și Perimetrul Triunghiului Este De 48cm
☑ ▸ Décrire Une Personne 6 Regarde L'image, Lis Les Descriptions Et Associe. 1. Léo Est Grand. Il A Les Cheveux Bruns Et Très courts Et Les Yeux Noirs. 2. Maya
Vă Rog Eu Din Tot Sufletul Meu Nu Mă Lăsați La Greu Ajutați-mă Urgent La Ex:7,8,9 Nu Vreau Să Rămân Corigent
Completează Schemele De Mai Jos Cu Atributele Din Enunțurile De La Exercițiul Precedent
Serieți În Căsuţa Alăturată Litera A, Dacă Afirmația Este Adevărată, Sau Litera F Dacă Afirmația Este Falsă. 1. Perimetrul Pătratului Cu Lungimea Laturii De 2,