RO Study
👤
Vicalavric
Vicalavric
06-10-2016
Chimie
a fost răspuns
scrieti o definitie a propritatilor chimice
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
07-10-2016
Proprietatile chimice sunt proprietatile care se refera la transformarile care pot sa modifice compozitia substantei se numesc proprietati chimice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fectuati Adunarea P (×)+Q (×) Dacă P (×)=2ics Doi Mic Sus +7×+3 Și Q (×)=5×+4 Mulțumesc; )♡
1. Daca Economiile Sunt De 2000 Mld Um Și Ponderea Consumului În Totalul Veniturilor Este De 80%, Să Se Determine Valoarea Consumul. 2. Venirul Initial A Fost D
Precizează Funcția Sintactica A Cuvintelor Subliniate, Menționând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: "iar Monstrul Marin Este Ucis De Perseu. Fineu, Fratel
3. Fie Trapezul Dreptunghic ABCD, M(unghiul D)=90°; M( Unghiul C)=150° AB=12cm,DC=6 Cma) Să Se Realizeze Desenul Și Să Se Completeze Cu Înălțimea[CE],E € AB.b)
Un Muncitor, Lucrând 8 Ore Pe Zi, Poate Sapa In 15 Zile. Trei Muncitori, Lucrând Câte 8 Ore Pe Zi, Sapa Același Șanț In ?
Problema 7! Help Meeee
Aflati Aria Unui Pătrat Perimetrul Căruia Este Egal Cu 20cm Multumesc;)
Vă Rog Dau Coroana Mă Abonez Și Dau Inimioară La Toate Răspunsurile Pe Care Voi Le Ați Pus. Am Nevoie Până La Ora 17:00 Vă Rog Foarte Mult Am Nevoie Urgent
Sa Se Calculeze Produsul Scalar A 2 Vectori Pentru Care A=3, B=9 In Situatiile:Alfa=0 Gradealfa= 30 Gradealfa=60 Gradealfa=90 Gradealfa=45 GradeExemplu: A X B=
Am Nevoid De Aceasta Propozitie"m-am Impacat Cu Idea Ca Nu Te Pot Avea" Tradusa In Engleza Pentru Tema Va Rog Nu Folositi Google Translate Dau Coroana..help Me