RO Study
👤
Ioana2005
Ioana2005
06-10-2016
Matematică
a fost răspuns
imi rezolva cineva ex 15?
dau coroana!!
Răspuns :
Ionelasweet23
Ionelasweet23
07-10-2016
punctele a) b) si e) sunt finite.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creați Un Program Pascal Să Alte Divizorii Numărului. De Exemplu Pentru Numărul 6 Trebuie Să Fie Pe Consolă Cam Acesta: "Divizorii Numărului 6 Sunt 1, 2, 3 Și 6
7. A) Dan Ionel...... Rezolvare (cu Plan): 1. Rezolvă Problema Prin Justificări. Dan Are 342 Timbre, Iar Ionel Cu 157 Timbre Mai Multe. Cîte Timbre Au În Total
Scrie Un Text De 10-12 Rânduri Cu Titlul „Prietenul Meu Necuvântător", În Care Să Prezinți O Întâmplare (reală Sau Imaginară), Al Cărui Eroul Principal Să Fie A
Bună! Cine Îmi Poate Spune Câte CAPITOLE Are Cartea ,,Minciuni Si Spioni"??Vă Implor!!!!! Dau Coroană!!!! Repede!!
Câte Ore Au Mai Rămas Din Anul 2022 Începând De Acum??? Vă Rog Să Mă Ajutați!!!
Care E Volumul Sol De H2so4 60% , Densitatea 1.46g/ Cm3 Care Se Adauga La 2 L Sol H2so4 96% Pentru A Se Obtine O Solutie De Concentratie 70% Si Densitate 1.63 G
O Capsulă De Medicament Conține 2,27 Mg Trinitrat De Glicerină Si Excipienți. Calculatu Masa De Glicerina Necesara Stoechiometric Pentru Fabricarea A 1000 De Ca
Un Bloc Are 25 Apartamente Cu 2 Camere Si Cu 4 Camere In Total Sunt 56 Camere. Cate Apartameste Sunt De Fiecare Fel?
Determinati Masa Molara Medie A Poliacetatului De Vinil, Exprimata In Grame Pe Mol ,dacă Gradul Mediu De Polinerizare Al Acestuia Este 2500
4. Scrie O Propoziţie, Sugerată De Imaginea De Mai Jos, În Care Să Existe Cinci Substantive De Genul Feminin.