RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Plante de pe dealuri?????? Va rog ajutati-ma!!!
Răspuns :
Orzacioan18
Orzacioan18
06-10-2016
Pe deal creste-stejar, albastrele, catina alba, urzici, coada soricelului, viorele,leurda, mierea-ursului, ciobotica-cucului, rostopasca, spinul vantului,colilia, negara, pirul, etc
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sinonime Pentru: A Fura,aspiratie,a Ispravi,dorinta,a Descifra,a Iscodi,primejdios,a Citi,a Termina,a Certa,periculos
Aceasta Pb A Fost Ca Și Pb Anterioara Data La Un Concurs Și Am Încercat Sa Le Rezolv Și Eu.La Primul Subpunct Putem Aplica Metoda Inductiei, Iar La Punctul B Ma
Îmi Puteți Spune Va Rog Cum Se Scrie Cu Numere Arabe Acest Nr CIDXIX
23. Fie ABCD Un Trapez Isoscel, AB ||CD. Dacă AD = BC = DC = 6 Cm Şi CAB = 30°, Calculați: A) Lungimea Bazei Mari B) Lungimea Diagonalelor
4. Foto-eceptorii: A) Contin Pigmenti B) Sunt Stimulati Chimic C) Participa La Formarea Nervului Optic O Sunt Segmentul Central Al Analizatorului Vizual 5. Sucu
Aflaţi Volumul Unui Cub Cu Latura De 2,5 Cm. Mulțumesc Mult!10 P
Plssss Dau Coroanaaaaaal
Un Termen Al Unei Adunări Întrece Cu 225 Împărțitul Numărului 100 Al Doilea Este Cu 27 Mai Mic Decât Primul Iar Al Treilea Este Cu 68 Mai Mare Decât Al Doilea A
Va Rog Ajutorrr!!!!!
2. Sunt Cuvinte Derivate Toate Cuvintele Din Seria: A Transformarea, Umflat, Omului, Operație. B) Guguloiul, Nemulțumită, Păros, Adevărat. C) Înfăţişarea, Picăt