RO Study
👤
Davidzalaru
Davidzalaru
05-10-2016
Matematică
a fost răspuns
[tex]4 \leq 4+x \leq 9[/tex]
urgent
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-10-2016
4 ≤ 4+x ≤ 9 l -4
0 ≤ x ≤ 5
x∈[0;5]
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Kenshin
Kenshin
05-10-2016
4<= 4+x <=9 / -4
0<= x <= 5
x∈ [0;5]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Calculați: A) 5 % Din 20; B) 35 % Din 200; C) 15 % Din 600; D) 25 % Din 200.
Ajutați-mă!!! Vreau Doar Problema 2 De Mai Sus (doar Punctul A). Restul Pot Face Eu
Află Împărțitorul Știind Că Deîmpărțitul Este Răsturnatul Lui 18 Iar Câtul Cel Mai Mare Număr Mai Mic Decât 10AJUTAȚI-MĂ VA ROG
Completează Tabelul Cu Privire La Curiozități Despre Alte Animale Sălbatice. Fă Schimb De Informații Cu Alți Colegi Va Roooooog
Daca Ma Poate Ajuta Cineva Cu Problema Asta In C++? Se Numeste Element Lipsa 4 În Problema Anterioară Ai Studiat Cazul Fericit În Care Un Singur Pachet Dintr-un
Buna! Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Rezolvarea De Clasa A Saptea Pleaseeee REZOLVARE COMPLETĂ Dau Coroana!
X.3.230. Scrie Cel Mai Mic Număr Impar De Trei Cifre Care Are La Sute Cea Mai Mare Cifră Pară, Iar La Zeci Sfertul Cifrei Sutelor??????
Rezumat "Tropice Tampe" De Florin Bican + de Ce Recomand Cartea Asta La Alti Copii minim 4 Trasaturi Al Caracterului Principal asemanarea Cartii Cu Alta Bazat P
Rescrie Enuntul "culorile Cu Care Era Pictat Lemnul Pridvorului Il Faceau Adeseori Sa Inchida Ochii."inlocuind Verbul "sa Inchida "cu Un Antonim Si Adverbul "in
Buba Ziua! Mă Poate Ajuta Cineva La Acest Ex?