RO Study
👤
Zaharelpiscote
Zaharelpiscote
05-10-2016
Engleza
a fost răspuns
stie cineva........?....
Răspuns :
Mariiamary
Mariiamary
05-10-2016
3,4 corecte 5. Nu is dar are 7.arround 6. Is your town clean or dirty? 8.developing nu developping 9.not nu no 10.cred ca e corect...nu sunt siura 11.nu stiu 12.What are you doing...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Deplasa Camionul Desert Uniform,pe O Distanta De 100m , Forta De Tractiune A Motorului A Efectuat Un Lucru De 1,6 MJ , Iar Dupa Ce Camionul A Fost Inca
Cum Se Rezolva Acest Exercitiu?Se Citesc Doua Nr. Naturale De La Tastatura,fiecare Alcatuit Dintr-o cifra.Sa Se Construiasca Alte Doua Numere Naturale Din 2 Cif
Bună Alcătuitimi O Fabulă ,după Orice proverb Adică La Sfarsit Sa Fie proverbul.Va Rog Cat Mai Repede.Dau Raport La Cei Care Nu Dau Răspuns Corect.(adică Cei Ca
O Poezie Despre Luna Aprilie De 4 Strofe In Care Sa Folositi Cuvintele Frumoas/a,cald/a,fericire,uitat/a,plasetele.♥
Va Rog Sa Ma Ajutati . Ultima Cifra A Numarului 106 La Puterea 1006 Este ...
Imi Puteti Spune Rezumatul La Fabula Lebada Si Puii Corbului De Grigore Alexandrescu?
Stiind Ca A Supra11= B Supra 3, Calculati 7a-2b Supra 3a+5b
Cine Imi Explica Cum Se Fac Problemele Cu Proportionalitate Directa Si Proportionalitate Inversa?si Tot Ce Stiti Despre Patrulater Sitrapez Dreptunghic?aria Unu
Determinati Elementele Multimii: (este Atasata O Poza)
Pe O Masa Sunt 30 De Bile Albe Si Rosii.Cate Bile Albe Si Cate Bile Rosii Sunt Stiind Ca Daca Ar Fi Cu 2 Bile Albe Mai Putin, Atunci Jumatate Din Nr. Lor Ar Rep