RO Study
👤
Robitzika
Robitzika
05-10-2016
Matematică
a fost răspuns
calculati ∫ (sin x/2) dx
Răspuns :
C04f
C04f
05-10-2016
Se face substitutia, in final se revine la vechea variabila, integrala sinusului este -cosinus.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati :√2x+√2-x=2-√2
Buna! Am Si Eu Nevoie De O Compunere Cu Tema ''lupta Dintre Primavara Si Iarna '' . Va Rog Imi Trebuie Urgent .
.Daca 40 De Caiete Si 70 De Creioane Costa 108 Lei,iar 30 De Caiete Si 18 Creioane costa 53.40,sa Se Afle Pretul Unui Caiet si pretul Unui Creion
Cel Mai Mic Numar Natural Diferit De Zero Care Ompartit La 25 Da Catul Diferit De Zero Si Restul 19 Este Egal Cu
Mets Les Verbes Entre Parentheses A L' Imparfait...chaque Ete Nous(aller) A La Campagne.Nous (prendre) Le Train.Nous (descendre) Toujours A La Mama Station.c'(e
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Latura Bazei De 24 Cm Si Muchia Laterala De 16 Cmsa Se Afle Inaltime Si Aria Laterala Mie Imi Da Inaltime 8[tex] \sqrt{6}[
Aflati Numerele Necunoscute :100-(6×9-a:6×7+3×8:6)×9+63:9×7=68Daca Marim Numarul ,,a"cu 9, Rezultatul Este Cu 4 Mai Mare Decat Produsul Numerelor 7 Si 4 . Care
Scrie Un Dialog De Max. 6 Replici Intre Un Zmeu Si Autorul Cartii In Care Acesta Apare Ca Personaj Negativ. URGENT :) :)
Realizati Un Dialog De 5 - 8 Lini De Dialog Intre Doi Prieteni Care Se Afla In Sala De Sport . Folositi Multe Expresii Frumoase . Dau Cel Mai Bun Raspuns .
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Latura Bazei De 24 Cm Si Muchia Laterala De 16 Cmsa Se Afle Inaltime Si Aria Laterala Mie Imi Da Inaltime 8[tex] \sqrt{6}[