RO Study
👤
Sted24
Sted24
05-10-2016
Engleza
a fost răspuns
Trei propoziții cu forma I am
Răspuns :
Motanudeea
Motanudeea
05-10-2016
(1) I am Andrew. / Eu sunt Andrei (2) l am going to attent a cours. / Intenționez să frecventez un curs (3) I am looking for an experienced teacher of English / Caut un profesor de engleză experimentat
Answer Link
MrsAnca
MrsAnca
05-10-2016
1-I am a boy
2- I am 8 years old
3- I am tall
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Petrecere Au Venit Zece Copii. a)Daca Toti Dau Mâna Între Ei,cate Strângeri De Mâna Au Fost? b)Daca Fiecare Copil Oferă Tuturor Celorlalți Cate Un Mic Cado
Formuleaza O Propozitie Dezvoltata Afirmativa In Care Substantivul Frumusete Sa Fie Subiect
Alcatuieste O Lista Cu Gesturi ,cuvinte,lucruri,care Te Fac Fericit,si Iti Aduc Multumire Ajutor!
Factoriazați Expresiile 25x^2-16y^2
Predecesorul Celui Mai Mic Numar De Sase Cifre Succesorul Celui Mai Mare Numar Din Clasa Miilor
In 8 Sticle Avem 8 L De Apa Unele Sticle Au Capacitatea De 1,5 Si Altele De 0,5 .nr Vaslor Cu Capacitatea De 0,5 Este Egal Cu: A)3 B)4 C)5 E)6
Vă Rog Ajutați-mă. Cât Înseamnă 25%,50%,75%,100% La Fracții. Mulțumesc
Ex 8 Punctele C)d)e)va Rog Dau Coronița Pentru Răspunsurile Cu Tot Cu Rezolvări
Calculează Partea De Masă A Amoniacului In Soluția Obținută La Dizolvarea A 700 Ml NH3 In 1 Ml De Apa
1) Ce Poate Calatori In Orice Colt Al Lumii , Ramanand In Unul Si Acelasi Colt ? DAU COROANA CELUI MAI BUN RASPUNS !! REPEDE !! (ACESTEA SUNT INTREBARI DE L