RO Study
👤
Evelina123456
Evelina123456
05-10-2016
Limba română
a fost răspuns
O poezie despre toamna.REPEDE!!!!
Răspuns :
Pitikotu
Pitikotu
05-10-2016
TOAMNA
Toamna a venit incet.Cu recolta cea bogata.toamna cea imbelsugata.A venit incetisor.Cu un covor colorat si fosnitor.Si pasarile calatoare pleaca in tari cu mai mult soare.
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Analizeaza Cuvantul GALOP
Suma A Doua Numere Este 81. Catul Dintre Primul Număr Și Al Doilea Este 8. Afla Numerele...
1. Marilelacuri Din America De Nord Sunt , După Modelul De Formare A Lacurilor.......2. Lacul Rezumat Prin Băgarea Cu Un Cordon Litoral A Unui Fost Golf Se Nume
Va Rog Din Suflet!!
Tu Ce I-ai Spune Buburuzei Dacă A-i Intalni-o? Cum Ai Convinge-o Că Are Însemnătatea Ei?
Desenati Trei Drepte A B C Astfel Incat A Intersectat Cu B = {C} A Intersectat Cu C = {B} Si B Intersectat Cu C = {A} Numiti Fiecare Dreapta Cu Ajutorul Doua
Analizeaza Cuvintele Dumneata,precizand Felul,persoana,numarul
Pur The Verbs In The Present Perfect And Write The Sentences:He / Forget / My Name He Has Forgotten My Name.They / Miss / The Flight To Rome. We / Try / Bungee-
Un Dreptunghi Are Lungimea Cât Dublul Lățimii Iar Perimetrul De 9 Km Care Este Aria Dreptunghiului Rezolvare Ajutor
Vreau Sa Ma Ajutati La Acest Rebus La Care Am Stat O Ora De Cand Am Venit!!!si Acolo Scrie Unui Si Plane!!!RAPID VA ROG!!!