RO Study
👤
Anaioana5
Anaioana5
05-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este soarele polar?
Răspuns :
Pitikotu
Pitikotu
05-10-2016
Cred ca este luna. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Mă Poate Ajuta La Întrebarea 21 ?
1EVALUAREAsociază Elementele Din Prima Coloană Cu Cele Din A Doua Coloană.SERVICIIPRODUSELansarea Pe Piaţă A Unui Produs Presupune O Muncă De Elabora-re Amplă Ş
43. Precizați Funcţia Sintactică A Cuvintelor Din Următoarele Enunțuri, Indicând Partea De Vorbire Princare Sunt Exprimate.a. Sportul Stimulează Interacţiunea S
4.Colorează Caseta Care Conține O Informație Corectă.
Cu Cât Mai Repede Cu Atât Mai Bine!! P.s.: Răspunsurile Corecte Trebuie Să Fie 93 Km/h Și 108 1/3 Km/h!!
Realizează Un Desen Care Să Cuprindă O Schemă Cu Complementele Învățate Părțile De Vorbire Prin Care Sunt Realizate Și Cazurile Acestora
5. Suspensia De Sulfat De Bariu Este Utilizată În Medicină La Analiza Röntgenografică A Stomacului. Calcu- Lează Masa Soluției De Acid Sulfuric Cu Partea De Mas
4.1 Un Vas Cu Aria Bazei S = 45 Cm² Contine Un Volum V = 900 Ml De Lichid Cu Densitatea P =0.9 G/cm³ Sa Se Calculeze Presiunea Hidrostatica Exercitata De Lichid
2.Aflați Numărul Necunoscut:a) A ÷ 43 = 79aV:c) 84 C 24C =a Marainen Sotului Nac =V:b) B-15=47b=b =V:
Creionul Roșu A Scris Pe Foaie Numărul 80 Apoi Le A Provocat Pe Celelalte Să Completeze Propozițiile Cu Informații Corecte Despre El