RO Study
👤
AndraC1
AndraC1
05-10-2016
Matematică
a fost răspuns
La cat se rotunjește nr. 2 314
Răspuns :
AndreiVelicescu
AndreiVelicescu
05-10-2016
la zeci - 2310
la sute - 2300
la mii - 2000
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Margidia60
Margidia60
05-10-2016
rotunjesti de la 2314 la 2300
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Unde Se Aprinde De Obicei Un Leptop/notebook (lenovo) P.S. Eu Ştiu De Unde, Dar Trebuie Să Explic În Scris Pe Ce Apăs Şi Unde Este Localizat Butonul Da Ştiu,
Trebuie Sa Zic Cum Sunt La Ora De Biologie Va Rog 10 Insusiri
Complete Avec Le Mot Ou L'expression De Temps Convenable -........ On Voyageait En Diligence -......nous Nous Deplacerons En Fusee -..... Les Voyages En Avion
Suma A Trei Numere Impare Diferite Este 771. Care Sunt Numerele, Daca Cifra Unitatilor Este Aceeasi?
Indicati Subiectele Din Enunturile De Mai Jos Ai Precizati Daca Sunt Simple Sau Compuse:Televizorul Nostru Sa Stricat.desi Este Ger,bunica Sau Mama Va Merge La
Romeo A Pescuit Intr-o Zi 7stiuci, Iar A Doua Zi De 4 Ori Mai Multi Carasi.Formuleaza Intrebarea Pentru A Rezolva Problema: Prin Operatii De Inmultire Si A Fun
Transcrieti Propozitia Secundara Din Enuntul Fara Sa Vreau Mi-au Venit In Minte Versurile Din Minunat Poezie Poprana (legenda Manastirii Curtea De Arges)
Hei! Vreau Si Eu O Descriere In Engleza A Vremii De Afara De Vreo 2 Randuri. vremea De A Afara:nori,bate Vantul,frig. dau Coronitaaa
Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitiei,cardE=cardF,daca:a)E=(0,1,5,7,8) Si F=(x Este Numar Natural/3
Care Sunt Modurile De Expunere Intr-un Text?