👤

o compunere cu titlul scoala in viitor . DAU CORONITA!

Răspuns :

Dac-am putea vizita o scoala din viitor, am ramane pur si simplu cu gura cascata (daca termenul pare prea popular a se folosi UIMITI)
In primul rand am descoeri ca elevii vin la scoala numai pentru o expunere importanta din partea profesorului ca altfel stau la domiciliul lor si comunica cu profesorii prin telehologama (holograma a fost descrisa de JUles Verne in celebrul sau roman Castelul din Carpati dupa care s-a turnat si un film) Spre deosebire de faimoasa prima tranmisie holografica din lume teleholograful micsoreaza talia hologramei la dimensiunea dorita
Schimbul holografic permite si transmiterea temelor ca de exmplu disecarea unei broaste in direct la lectia de anatomie. Eleviisunt evrtizati de o cerere a profesorului sau instructorul cum se va spune atunci printro lumina sub forma de cometa de culoarea curcubeului. In sala de laborator de astronoie se vor putea studia prin holograma craterii de pe alte planete sau inelele lui saturn dar si exploziile sau simulatiile de scenariu catastrof al caderii unui meteorit urias pe pamant. Cei care doresc isi vor putea implanta un chips(compozant electronic miniaturizat care inlocuieste un calculator care executa 1 miliard de calcule intr-o nano-secunda) care permite transmiterea unor comenzi sau comunicarea telepatica cu o persoana posedand acelasi tip de chips.In sala senzatiilor, elevii vor putea experimeta aptitudinile la schiat sau la catararea pe stanci sau participarea directa la un film 5D 360 de grade