RO Study
👤
Seinic
Seinic
04-10-2016
Chimie
a fost răspuns
Salut ajutați-mă va rog mult.Mersi
Răspuns :
Manteaadelina
Manteaadelina
05-10-2016
Ex 2 Varianta 1
a)2
Ex 3 Varianta 1
1 cu c)
2 cu d)
3 cu a)
4 cu b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Sensul Cuvintelor Subliniate In Enunturile:Pielea Omului Este Formata Din Numeroase Celule --------Albinele Depun Mierea In Celulele Din Fagure -----
1. Imaginea Intr-o Lentila Convergenta Atunci Cand Obiectul Se Afla Intre Focar Si centrul Optic Este O Imagine: a)reala; Dreapta Si Micsorata; b)reala; Rasturn
A=radical Din 1*2*3*...*99+2;Aratati Ca Este Numar Irational
Hey ! ● Redactează Un Text Narativ, În Care Să Relatezi O Intamplare Dintimpul Unui Joc.(Vei Folosi Naratiunea La Persoana I)VĂ ROG AJUTAȚIMĂ ÎMI TREBUIE REZOLV
2 , 4 Va Rog Dau Coroana!!!
Complète Avec Le Pronom Personnel Convenable : _____travailles Beaucoup. _____est Invitée À Mon Anniversaire. _____joue Une Partie D’échecs Avec Mon Ami.
Test 1 Exam Practice Reading And Writing - Part 2 Questions 6 - 10 Read The Sentences About Tania And Her Day At The Pool. Choose The Best Word (A, B Or C) For
Buna Ziua Am Si Eu O Intrebare Am Dat Mate Tehnologic La Subiectul 3 Exercitiul 2 Subpunctul A.In Barem Am Observat Ca E Scris Direct 3x Patrat Si Ca Rezultatul
Test 1 Exam Practice Reading And Writing - Part 2 Questions 6 - 10 Read The Sentences About Tania And Her Day At The Pool. Choose The Best Word (A, B Or C) For
11 Scrieti Toate Submultimile Multimii A = {x€N | 2<x<4} Unde Sunt Astea < Sunt Cu Bara Jos