RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cinci enunturi ce contin cite o personificare
Răspuns :
Robertiulian91
Robertiulian91
04-10-2016
1.Vantul sufla cu putere.
2. Neaua bate in geam.
3. Florile culeg razele soarelui.
4.Frunzele danseaza in adierea vantului.
5. Pasarile danseaza in zbor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Am Inteles Niciodata Ecuatiile Trigonometrice.Adica Nu Stiu De Unde Se Iau Alea Cu S={pi/2+2kpi/k Aparitne Lui Z) Sau Nu Stiu Cum Se Fac .De Exemplu La Sinx+
Printr-un Robinet Curg Într-un Bazin 12 L De Apă Pe Secundă. În Cât Timp Vor Umple 6 Robinete Același Bazin Al Cărui Volum Este De 3000 L ?
Realizeaza Un Scurt Text De 3-4 Enunturi In Care Sa Iti Imaginezi Cum Intampina Vietuitoarele Anotimpul Iarna.REPEDE!!VA ROG.Dau COROANA!!!
A Mai Rămas Acest Ex
In Triunghiul ABC AB=5 AC=12 BC=13 Calculati CosB
Noteaza In Terenul De Mai Jos Zece Cuv Care Fac Parte Din Câmpul Lexical Al Sportului
Cerința Lui Ionci Ii Place Foarte Mult Matematica Si Informatica, Asa Ca S-a Gandit Sa Creeze O Operatie. Aceasta A Numit-o "Happy", Notata Cu Semnul☺. Operatia
Va Rog Aceasta Pagina DAU COROANA PS:celălalt Ex Vi-l Dau La Următoarea Intrebare
Construieste Enunturi In Care Pronumele Relativ „ Care ” Sa Indeplineasca Urmatoarele Functii Sintactice: 1. Complement Indirect , Dativ 2. Atribut Pronominal G
Noteaza In Terenul De Mai Jos Zece Cuv Care Fac Parte Din Câmpul Lexical Al Sportului