RO Study
👤
Ursaki2016
Ursaki2016
04-10-2016
Limba română
a fost răspuns
insusiri pentru cuvintul porumbita
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
04-10-2016
porumbită-gingasă,frumoasă,delicată,albă,sensibilă
Answer Link
BiancaChirica
BiancaChirica
04-10-2016
porumbita-alba,frumoasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Știți Niște Cuvinte Dialectale Pentru Animalele Domestice (cocoș, Câine, Vacă, Cal Etc.) Și Unde Se Folosesc Ele? Mulțumesc Anticipat!
Read The Text And Fill In The Gaps With The Words In The Box.
Vă Roog Îmi Dă Și Mie O Poezie Inventată Cu Rimă Pentru Mihai Eminescu. Va Roog Foarte Mult M-a Ales Doamna De Română Să Facă O Poezie Dar Nu Știu Cum Să O Fac
Insira Cele Trei Principii Ale Mecanicii.
Putea Să Fie Impovarat De Treburi. Transformați Va Rog În Construcție Activa!!! Dau Coroana!
Într-o Familie, Mama Este Cu 3 Ani Mai Mică Decât Tatăl, copilul Are Vârsta Egală Cu O Treime Din Vârsta Mamei, Iar bunicul Este Cu 28 Ani Mai Mare Decât Tatăl
Numerele 323;273;123 Impartite La Celasi Numar Natural Trebuie Sa Dea Rest 3 Aflati Acel Numar
Un Interviu De Minim 5 Intrebari Acordate Lui Iulius Cezae In Romana , Cat Mai Explicit Va Rog Si Cu Raspunsuri ! Ms
2. Gândeşte-te La Lucrurile Pe Care Le Fo- loseşti Zilnic, De Dimineața Până Seara. Grupează-le În Funcție De Activităţile În care Le Folosești Și Notează Câtev
URGENT! 30 DE EXPRESI FRUMOASE E PROMOTIE SI DAU CEL MAI MARE NUMAR DE AL MEU 15 DIN PACATE! DAR E URGENT LUNI INCEPE SCOALA